REDAC AUTOMOBILE CRAIOVA

Redac Automobile Craiova - dealer autorizat Renault si Dacia.
Nr.R.C.: J16/38/1999 Cod Fiscal R11392104, Capital Social 2.585 mil. lei


Societatea noastra a fost infiintata in martie 1999 avand obiect principal comercializarea autovehiculelor.
In scurt timp, firma noastra s-a impus pe piata auto din zona, devenind principalul dealer al autovehiculelor marca DACIA si singurul concesionar in zona Olteniei al firmei RENAULT.
In acest sens societatea noastra are incheiate contracte de reprezentare cu binecunoscutele societati Automobile DACIA SA Pitesti si RENAULT Romania SA.

Pentru a veni in sprijinul clientilor firma REDAC si-a diversificat oferta de servicii prin infiintarea unui “Centru zonal de vanzari piese schimb si service”.
Acest complex cuprinde pe langa activitatea de vanzare (show-room auto, parc propriu de autoturisme noi) si activitatea de service prin finalizarea in anul 2001 a unuia dintre cele mai moderne service-uri auto din zona Olteniei.

Ca urmare a dotarilor cu aparatura moderna, precum si a specializarii personalului de catre producatori, service-ul a fost agreat si autorizat de catre Automobile DACIA SA Pitesti, RENAULT Romania SA si Registrul Auto Roman sa execute lucrari de service pentru cele doua marci de autoturisme.

Societatea REDAC SRL comercializeaza din stoc sau la comanda toata gama de autovehicule marca DACIA si RENAULT.
Autovehiculele se pot achizitiona in oricare dintre variante (cash, rate, leasing) incheindu-se in acest sens contracte cu BRD-GSG sau Renault Credit International Leasing Romania.

Service-ul va ofera posibilitatea de a executa lucrari de reparatii si intretinere ale autovehiculelor marca DACIA si RENAULT in perioada de garantie si postgarantie, utilizand in acest sens numai piese de origine ale producatorului.
Pentru autovehiculele avariate sau defecte se executa depanare in teritoriu sau transportul acestora la service.

Plata serviciilor prestate se poate realiza si pe baza de contract, in acest caz tarifele si termenele de decontare fiind negociabile în functie de numarul autovehiculelor ce fac obiectul contractului.

Pentru orice relatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati, consilierii de vanzari precum si personalul ce deserveste service-ul fiind la dispozitia dumneavoastra.